Exkl. moms Inkl. moms

Vikten av ett hälsosamt inomhusklimat

Lär dig om vikten av ett hälsosamt inomhusklimat och hur Acetec AB kan hjälpa dig förbättra luftkvaliteten och därmed främja din hälsa och välbefinnande.

Vad kan man använda sorptionsavfuktare till?

Vad kan man använda sorptionsavfuktare till?

Sorptionsavfuktare, även kända som avfuktare, är avgörande apparater som används för att effektivt ta bort fukt från luften i olika industriella och kommersiella miljöer. Dessa enheter är särskilt värdefulla i situationer där traditionella kondensationsavfuktare inte är tillräckligt effektiva, som vid låga temperaturer eller i extremt torra miljöer.

Varför ska man använda en avfuktare?

En avfuktare är en anordning som används för att minska och kontrollera luftfuktighetsnivåerna i inomhusutrymmen. Här är några anledningar till varför någon kan använda en avfuktare

Fördelar med sorptionsavfuktare jämfört med kylavfuktare

Sorptionsavfuktare och kylavfuktare är två olika typer av avfuktningssystem som erbjuder distinkta fördelar beroende på de specifika behoven och förhållandena. Här är några fördelar med sorptionsavfuktare jämfört med kylavfuktare

Varför ska man använda avfuktare i krypgrunden?

Varför ska man använda avfuktare i krypgrunden?

Användningen av avfuktare i krypgrunden erbjuder flera betydelsefulla fördelar för att upprätthålla en hälsosam och stabil miljö i ditt hem. Nedan utforskar vi varför det är så fördelaktigt att installera en sorptionsavfuktare i krypgrunden.

Byta filter ventilationsaggregat

Byta filter ventilationsaggregat

Vi rekommenderar att du byter filter på ditt Acetec ventilationsaggregat minst en gång per år. Hur ofta du bör byta filter beror på hur smutsig luften i din omgivning är. Regelbundet filterbyte och underhåll säkerställer att din produkt presterar som det är tänkt år efter år.

Lägenhetsaggregat

Lägenhetsaggregat

Svensktillverkade lägenhetsaggregat. Våra lägenhetsaggregat har marknadens kompaktaste mått och lägsta vikt. Aggregaten levereras komplett med manöverpanel och stickkontakt.

Värmeåtervinningsaggregat

Värmeåtervinningsaggregat

Acetec erbjuder marknadens energieffektivaste värmeåtervinningsaggregat. Aggregaten levereras som standard med egenutvecklad styrutrustning komplett med stickpropp för enkel och snabb installation.