Exkl. moms Inkl. moms

Avfuktare för källare

Avfuktare för källare

Visste du att det finns tusentals liter vatten bundet i väggarna och golvet till din källare? Det är det här som brukar kallas byggfukt och den kan innebära ett problem för både dig och ditt hus.

Avfuktare för källare

Visste du att det finns tusentals liter vatten bundet i väggarna och golvet till din källare? Det är det här som brukar kallas byggfukt och den kan innebära ett problem för både dig och ditt hus. Acetecs avfuktare ger dig möjligheten att skapa en källare som är såväl trivsam som slitstark.

Alltför höga halter av fuktighet medför stora risker för husets långvariga hälsa. Byggnadsmaterial som trä, metall, betong och tegel påverkas negativt av höga fuktkvoter. Dessutom ger en fuktig miljö goda förutsättningar för skadlig tillväxt av mögel, som ofta leder till luftvägsproblem och besvär med astma.

Acetec ger dig möjligheten att reducera fukten i din källare och skapa ett utrymme som du kan använda till vad du än vill. Vänd dig till oss när du vill ha erfaren och professionell hjälp med avfuktning och ventilation.

Behöver du hjälp med att välja avfuktare för källare? 

Använd gärna vår guide för att välja den avfuktare som passar just dina behov. Eller kontakta oss för mer information.