Exkl. moms Inkl. moms

Avfuktare - Luftavfuktare för krypgrund, vind och garage

Avfuktare - Luftavfuktare för krypgrund, vind och garage

Krypgrunder, torpargrunder och vind är platser som har en tendens att bli fuktiga och få hög luftfuktighet, vilket kan orsaka skador i hemmet och hälsoproblem för oss människor. Med Acetec EvoDry luftavfuktare löser du problemet.

Har du problem med hög fuktighet i  ditt hem?

Krypgrunder, torpargrunder och vind är platser som har en tendens att bli fuktiga och få hög luftfuktighet, vilket kan orsaka skador i hemmet och hälsoproblem för oss människor. Med Acetec EvoDry avfuktare löser du problemet.

Har du hög luftfuktighet hemma?

Varför använda luftavfuktare i Sverige? Trots det torra, fina vädret säljs det många luftavfuktare varje år och det finns det goda grunder till. Användarområdena är många och vi nämner speciellt krypgrund, torpargrund, vind, kallvind och garage. Rekommenderad luftfuktighet är mellan 50-60 %. Då trivs människor och bostaden bäst. Om fuktigheten är mer än 70 % kan det bli en grogrund för växt av oönskad mögel. Detta innefattar bland annat svamp, mögel, som är skadliga för både bostaden, dess inventarier och för hälsan, speciellt för personer med allergi.

Vi har avfuktare för dina behov

Acetec är specialister på avfuktare som lämpar sig för krypgrund, kallvind, garage och källare.

Behöver du hjälp med att välja avfuktare? 

Använd gärna vår guide för att välja den avfuktare som passar just dina behov. Eller kontakta oss för mer information.