Exkl. moms Inkl. moms

Värmeåtervinningsaggregat

Värmeåtervinningsaggregat

Acetec erbjuder marknadens energieffektivaste värmeåtervinningsaggregat. Aggregaten levereras som standard med egenutvecklad styrutrustning komplett med stickpropp för enkel och snabb installation.

Värmeåtervinningsaggregat för bostäder

Acetec erbjuder marknadens energieffektivaste värmeåtervinningsaggregat. Aggregaten levereras som standard med egenutvecklad styrutrustning komplett med stickpropp för enkel och snabb installation.

Värmeåtervinningsaggregaten har roterade värmeväxlare för bästa värmeåtervinning. Självklart är fläktarna av EC-typ för bästa energieffektivitet.

Acetec har som utgångspunkt att tillverka kompakta och lätta värmeåtervinningsaggregat som ger en ergonomisk och effektiv installation. Värmeåtervinningsaggregaten är utvecklade och tillverkade i Sverige och tål de hårdaste klimaten.

Acetec har aggregat mellan 10 - 2600 liter per sekund för installationer från mindre lägenheter och studentlägenheter till kommersiella och offentliga byggnader. Detta gör att vi har Sveriges bredaste sortiment av ventilationsaggregat.

Vet du inte vilket värmeåtervinningsaggregat som passar dig? Använd vår guide för att hitta rätt aggregat.